בטויוטה, בעלת הבית, יודעים שאחת הבעיות הגדולות של ספינת הדגל המסורתית שלהם היא העדפה ברורה לתוצרת הגרמנית, אבל בה בעת לא מתעלמים מהעובדה שה-LS לא מצליחה להתבגר בצורה מכובדת ואין לה מנועים יעילים יותר בקנה, כמו היברידי פלאג-אין למשל או גרסה חשמלית מלאה שהפכה להיות חלק מהפרופיל של המתחרים.
אי לכך, גניזת הדגם במדינות כמו אנגליה, בה נמסרו השנה רק 3 יחידות בודדות של ה-LS ו-39 בלבד מתחילת העשור מתקבלת די בהבנה. והיא לא המדינה היחידה באירופה שתוותר על שירותיה של ה-LS ככל הנראה.
ה-LS היא המכונית עליה בנתה לקסוס את המוניטין שלה לפני 35 שנה כשרבים מיריבותיה במערב זלזלו בטויוטה ואמרו ש"אין דבר כזה מכונית יוקרה יפנית". אלא שעם השנים, ועל אף שהמכירות מעולם לא הרקיעו שחקים, ה-LS הפכה לאמת מידה ומודל לחיקוי בכל הכרוך בבקרת איכות, עמידות ואמינות מופלגת; זה לא נדיר למצוא כיום דגמי LS400 ו-430 עם מאות אלפי קילומטרים על מד המרחק במצב שמור, מפליגות באלפיהן ברחבי ארה"ב.
נוכח השינויים בהרגלי הצריכה, לקסוס עושים בדק בית כדי לבחון איזה דגם ראוי להמשכיות ואיזה פחות, ולאחרונה בישרו על פרידה מ-RC קופה אחרי כשמונה שנים בשל ירידה בביקושים. מצד שני, התוספת האחרונה לקטלוג לקסוס הייתה MPV, ה-LM, ולמרות שהיו המון חילוקי דעות לגבי פיתוח של מיניוואן, הוא הצליח להפוך את התחזיות בעולם ושומר על ממוצעים לא רעים בכלל לרכב מסוגו.
על רקע דיווחים אלה, קשה לדעת מה יהיה גורלה של ה-LS ביתר האזורים שמחוץ לגבולות ארה"ב (שם דווקא רשמה עלייה אשתקד במכירות ל-60 אלף יחידות), אבל מסתמן כי לקסוס ES תהיה זו שתייצג את רכבי הסדאן המובילים של לקסוס במקומות שבהן ה-LS תיקח צעד אחורה.
בישראל, נמכרת ה-LS מ-990 ועד יותר מ-1 מיליון שקלים דרך אפיקי היבואנית המקומית לקסמוטורס. בשנתיים האחרונות, נמכרו כ-40 יחידות של ה-LS בארץ.