הטנדר התחשמל
באיסוזו בחרו להתאים מערכת הנעה חשמלית לדימקס המוכר, עניין שגרר כמה פשרות בתחום ההנעה אך אפשר לשמור על האופי הקשוח וממוקד עבודה של דימקס, כך איסוזו. כך מצד אחד דימקס החשמלי לא נהנה מאלמנטים כמו תא מטען קדמי, אך מצד שני שומר על כושר דומה של דימקס דיזל: כושר ההעמסה עומד על 1 טון ויכולת הגרירה על עד 3.5 טון.
מערכת ההנעה החשמלית משלבת בין שני מנועים ליצירת הנעה כפולה. המנוע העיקרי יושב מאחור ומפיק 132 כ"ס ו-22.1 קג"מ וזה שמלפנים מוסיף 58 כ"ס ו-11.1 קג"מ כאשר נתון ההספק המשולב עומד על 190 כ"ס, שיפור של 27 כ"ס מהדיזל. נתון המומנט נמוך במעט עם 33.1 קג"מ (36.7 קג"מ בדיזל), אולם הביצועים טובים למדי בתחום עם 10.1 שניות, תוצאה של זמינות הכוח המיידית בגרסה החשמלית.
מערך הסוללות צנוע במיוחד: על אספקת הכוח אמונה סוללת ליתיום-יון בקיבולת של 66.9 קוט"ש בלבד. נתון זה מספיק ל-263 ק"מ מירביים לפי תקן WLTP, וכנראה שפחות מכך בתנאי יום-יום. נראה כי באיסוזו הגבילו את המהירות המירבית (128 קמ"ש), בין היתר, בניסיון לשמור על הטווח. הספק הטעינה הביתית עומד על 11 ק"ו מקובלים. מנגד, הספק הטעינה המהירה נמוך ועומד על 50 ק"ו בלבד – מה שאומר כי מילוי מ-20-80% יארך כשעה.
השאר
כאמור, באיסוזו מתגאים בכך שעל אף הנעתו החשמלית מדובר בטנדר עבודה "אמיתי". לצד נתוני ההעמסה השונים באיסוזו מדווחים גם כי יכולת השטח נשמרה עם זווית גישה של 30.5 מעלות, זווית נטישה של 24.2 מעלות ועומק צליחה מירבי של 60 ס"מ. זווית ומרווח הגחון לא נמסרו, וגם פרטים על מיקום הסוללה נותרו לא ברורים.
דימקס החשמלי צפוי להיות שקט ומעודן מגרסת הדיזל של הדגם. בזכות המעבר להנעה חשמלית באיסוזו מדווחים על הפחתה של כ-10% ברמת הרעש והרעידות תחת תאוצה במצערת מלאה. בנוסף, מעבר למתלה דה-דיון בסרן האחורי מבטיח שיפור בעידון ונוחות הנסיעה, כך איסוזו.
חיצונית המופע של דימקס החשמלי דומה מאוד לזה המוכר. עיקר השינויים מסתכמים בסבכה ויחידות תאורה מעודכנות המשלבים אלמנטים בצבע כחול ושלל תגי 'EV' שפוזרו לאורך המרכב. סביבת הנהג שומרת גם היא על המופע המוכר ועיקר השינויים כאן נוגעים ללוח המחוונים שזוכה לגרפיקה חדשה המותאמת לגרסה החשמלית.